Kontakta oss

Om du vill kontakta oss av någon anledning, använd kontaktformuläret nedan och förklara vad det är som du vill skicka.

Observera att vi, förutom att köra Resklarbloggem, även har tillgång till en av de mest omfattande databaserna av resebloggar över hela världen, med omfattande detaljer om trafik, demografi, social efterföljning, nisch, nationalitet, språk etc. Om du är intresserad i arbetet med en större publik än oss själva, var vänlig och ange det när du gör din förfrågan.

Om du är en resebloggare som vill lägga till dina uppgifter i vår databas, se detta:

Är du en bloggare som vill jobba med nya kunder? Du vet, vilken sort som faktiskt betalar dig istället för att bara bombardera dig med spam som de förmodligen förväntar dig att lägga på din webbplats gratis ...

Vi blir alltmer uppmanade av betalande kunder att rekommendera andra resebloggare att arbeta med, och har därför bestämt oss för att det enklaste skulle vara att skapa en databas så att vi har de här uppgifterna lättare till vårt förfogande. Ibland letar de efter resebloggare som tillgodoser en viss nisch eller kanske bloggare som har en stark närvaro på ett visst socialt nätverk. Och ibland kommer de även leta efter bloggare med en stor Alexa-ranking, ligger bra till på Google osv. Hur som helst ... för att göra hela processen att hänvisa rätt kunder till rätt bloggare, har jag bestämt mig för att skapa en omfattande databas över resebloggare.

Om du är en resebloggare som vill arbeta med betalande kunder (jag bekräftar att det här inte kommer att vara er alla, men föreställ dig att det kanske är mest!), Var vänlig skicka in dina uppgifter via den här länken om du vill vara med i databasen. Hela processen ska bara ta ca 5-10 minuter.

För att klargöra är det en databas av resebloggare som letar efter betalda uppdrag. Det är inte en lista som är exklusiv för lyxresor bloggare eller nödvändigtvis även de största bloggarna. Oavsett vilken typ av reseblogg du är, är du välkommen att skicka in din webbplats för inkludering.

REACH TO US