resa till alperna

Sista minuten till Alperna

Känns vintern för lång? Och alltför grå?

Det går alltid att liva upp tillvaron med en resa. Det är dessutom aldrig för sent. Med en sista minuten resa till Alperna kan du vara säker på att komma iväg, även om du är sent ute.

Ibland har man helt enkelt inte hunnit planera. Eller så hade man tänkt vara hemma den här vintern. Åka till den lokala skidbacken med barnen. Ta med pulkan, packa skidorna på taket och fylla termosen med varm choklad. Men man vet ju hur det blir ibland. Det kommer ingen snö. Vintern liknar mer vår, och därtill en blåsig och regnig sådan.

 

Spännande med spontan resa till Alperna

 

LionAlpin har en mängd olika resmål att välja på för dig som är ute i sista minuten. I såväl Italien som Österrike finns många härliga hotell och spännande backar som passar både stora och små. Varför inte ta med familjen, eller kompisarna? Det är roligt med spontana resor. Det tycker alla, inte minst barnen.

Visst, man kanske får anpassa sig lite och åka någon dag tidigare eller senare än man tänkt sig, men i gengäld får man resan rejält mycket billigare. Så ibland kan det till och med löna sig att inte vara alltför duktig med sin planering.

Det är aldrig fel att åka skidor i Alperna. Där kan du uppleva vinter på riktigt. Och dessutom få se solen som lyser med sin frånvaro här.

Se erbjudanden hos LionAlpin >>>

1 comment

  1. Vandra i alperna – Solhyddans – resor och nöje 9 oktober, 2020 at 19:06 Svara

    […] du en av de mest ultimata naturupplevelserna rekommenderar jag dig att vandra i alperna. Alperna finns nära oss och du behöver inte resa särskilt långt för att komma till de […]

Leave a reply