lyxweekend i Stockholm

7 Lyxweekend tips i Stockholm

Är du sugen på en lite annorlunda, och lyxigare, weekend i huvudstaden? Här kommer några tips för en lyxig weekend i Stockholm – perfekt om ni ska fira bröllopsdag, fyller jämt eller har något annat som ska firas ordentligt.

Innehållsförteckning

I vår huvudstad finns många trevliga alternativ för att tillsätta mer lyx till weekenden eller till vardagen för den som så önskar. 

1. Sightseeing med privatchaufför

 

Glid runt på Stockholms gator och se vad huvudstaden har att erbjuda, och gör det med stil. Under en sightseeing åker du i en lyxig bil och slipper köra själv. Du kan koppla av och se dig omkring i staden.

Privatchaufför passar förstås lika bra till annat än just sightseeing, till exempel för att kombinera med andra aktiviteter. Låt privatchauffören köra dig under shoppingrundan, till helikoptern, till lyxvillan eller till yachten – eller vart du än ska någonstans. Ta dig till dina aktiviteter med klass, i en lyxig bil, med en privatchaufför.

privat chaufför

2. Shopping med personal shopper

 

Gillar du att shoppa?

Eller är det dags för en förändring?

Då är det här perfekt för dig. Med en professionell stylist shoppar du loss i Stockholm, och får guidning genom butikerna. Här får du hjälp och inspiration, och en extra rolig shoppingrunda.

Din stylist hjälper dig att hitta det som passar dig perfekt, och tar bilder på varje outfit som du sedan får för att spara eller använda. Du får även tips och idéer, och en hel del inspiration. Hitta din nya klädstil, eller hoppa en helt ny garderob.

3. Barrunda i skärgården

 

Kombinera barbesök, skärgårdsvistelse och helikopterturer.

Besök flera vackra öar i Stockholms skärgård och landa utanför baren. När det är dags att åka vidare så flyger du till nästa ö, och besöker nästa bar. En barrunda kan inte bli lyxigare än såhär.

pubcrawl stockholm

4. Bo i lyxvilla

 

Skippa hotellet och få en lite lyxigare vistelse!

Hyr en lyxvilla med egen pool och brygga. Här kan du njuta och koppla av i lugn och ro. Du kan dessutom välja att ta dig till villan med privatchaufför, yacht eller helikopter.

5. Anlita en privat kock

 

En privat kock gör det hela extra lyxigt och serverar dig frukost, lunch och middag.

Sedan kan du ta ett dopp i din privata pool, och njuta av ett glas champagne.

En weekend blir inte mycket lyxigare än så här!

anlita en privat kock

6. VIP för en kväll

 

Vem har inte drömt om att vara VIP för en kväll eller två?

Om det är din dröm, då kan du gå på nattklubb med VIP-access. Du går in i en hemlig entré via garaget, och sedan direkt till ett bokat bord. Där väntar champagne, eller vad du än vill ha.

Det här är ett utmärkt alternativ när det är dags att fira den som fyller jämt, eller ska firas av någon annan anledning. Om ni är trötta på vanliga nattklubbsbesök så är det här perfekt – en lyxigare kväll, och ett ordentligt firande.

vip bord

7. Skärgårdskryssning med yacht

 

Om du gillar att åka båt och vill ha en lyxig båtresa, då är yacht rätt val.

På en yacht får du en lyxig vistelse på vatten. Och varför inte stanna kvar och övernatta på yachten?

Ombord på yachten finns en privat kock som lagar era måltider, och vill du inte övernatta på yachten kan du förstås hyra en lyxvilla istället och övernatta där. Eller varför inte ta helikoptern till yachten?

För extra lyx

Om du vill göra din resa extra lyxig, då ska du förstås börja redan på vägen dit. Flyg till Stockholm med en privat jet, och via Arlanda VIP lounge.

Behöver du flera idéer och mer inspiration så hittar du det hos Mr Charles.

Där kan du även se vilka bilar du kan välja för transport eller sightseeing, och läsa mer om alla lyxiga aktiviteter du kan välja i Stockholm.

Leave a reply