OM RESKLARBLOGGEN

Resklarbloggen är en kollektiv blogg av expert resenärer, som rapporterar om trender, upplevelser, festivaler och nattliga äventyr i städer runt om i Europa och i världen. Vi publicerar kärleksfullt sammanställda stadsguider till alla våra favoritdestinationer som är utmärkta för långweekend. Vi publicerar även fräscha och insiktsfulla artiklar om de coolaste galenskaperna, de mest spännande upplevelserna och det bästa nattlivet. Städer är vad vi lever för mest och förutom de ovan nämnda långweekend så listar vi också våra favoritstäder enligt tema. Utöver städer så brinner vi för häpnadsväckande natur, laguner och djur i naturen.

Vår historia och filosofi

Hur började allt detta? Varför anser vi att städerna är scenen för de största reseupplevelserna? Varför är en blogg med flera författare viktig för vår identitet? Vad är vårt uppdrag? För en djupgående titt på vilka vi är, vad vi gör och varför och hur vi gör det, gör så här:

Följ oss

Våra läsare kan komma ikapp med våra senaste publicerade inlägg via Resklarbloggens hemsida, anmäla sig till vårt RSS-flöde eller e-postabonnemang, följ oss på Twitter, stalka oss över på Facebook och Instagram eller titta på Google+.

Kontakta oss

För personlig touch, släpp oss en rad via e-post: resa@resklarbloggen.se

Bidra

Resklarbloggen välkomnar idéer från nya författare med erfarenhet och känsla. Ta en titt på våra riktlinjer för inlämning och kontakta redaktören med eventuella förslag. Resfotografer är också hjärtligt välkomna.

Samarbeta

Annonsörer, varumärken och destinationer som vill bli associerade med Resklarbloggen får gärna kontakta oss. Vi erbjuder flexibel annonsering, och våra priser är konkurrenskraftiga. Vi anser också att icke-spammiga gästposter relaterade till resor är välkomna för publicering.

För alla andra frågor kontakta oss via e-post: resa@resklarbloggen.se. Ni som är ute och reser samt drabbats av flygförseningar får också alltid droppa en rad