Upplev nattlivet i Ayia Napa!

Ayia Napa ett party paradise med något av det bästa nattliven i Europa.

Ayia Napa är känt för sitt nattliv och har ett brett utbud av klubbar och över 80 barer. Oavsett vilken natt du letar efter är Ayia Napa rätt ställe.

Ayia Napa har barer, klubbar och underhållning, oavsett om du letar efter en galen festsemester, en rolig familjesemester eller en uppvuxen, avslappnad semester, för att passa alla smaker och budget. Från den senaste EDM, Hip Hop, House Music och RnB, helt igenom till ostliknande låtar, rockmusik, akustiska föreställningar och hyllningsakter, i Ayia Napa är du garanterad Good Times!När ska man besöka Ayia Napa?

Högsäsong på året i Ayia Napa är slutet av juni till början av augusti när det finns omkring 8 veckors galenskap. Stora evenemang med toppnamnshandlingar, världsomspännande DJs och speciella gästspel verkar alla under denna tid.

Sommarsäsongen i Ayia Napa går faktiskt från april till oktober, så om du kommer utanför topptiderna hittar du fortfarande mycket på gång. De flesta barer och klubbar öppnas under april eller maj och de flesta stänger inte till oktober.

Missa inte festen och alla nattklubbar som Ayia Napa erbjuder.

De flesta av ute ställena  i Ayia Napa öppnas runt 20.00 på kvällen De blir oftast inte upptage men fram till runt 11 på kvällen. Det betyder inte att du borde stanna kvar på ditt hotell rum eller ta en tupplur innan festandet startar, det fina med att sticka ut lite tidigare för att titta till läget är att du kommer att hitta de bästa erbjudandenen på drycker. Många barer kommer att göra Happy hour’s före klockan 11 och många gör även erbjudanden som” köp 1 få en gratis plus gratis shot” eller ge ut gratis natt inträde.

Tidigare på kvällen har de barer som har billiga dryckeserbjudanden och bord där man kan sitta ner, att vara mycket mer upptagna och populära än fest barerna vid centrum. Barer längst ner på remsan längs Nissi Avenue och mot hamnen är också populära hos de som börjar på natten, familjer, par och de som vill ha lite mer en lugn natt.

När partyt startar på torget någonstans runt kl 11, blir det väldigt upptaget med människor som springer ut på gatorna och all sorts musik ut som barer tävlar med varandra för att locka folkmassor.

Klubbarna öppnas runt klockan 1 men vissa barer fortsätter att servera drycker fram till 3 eller senare, även om de inte kan spela hög musik efter klockan 1.30. De flesta klubbar kommer att erbjuda gratis entré om du går tidigt och de flesta barer kommer att ge ut gratis entrébiljetter till klubbar när du köper en drink. Ayia Napa klubbar brukar stänga runt 5:00 med ett par sena klubbar som bor öppet fram till 7 eller 8:00.

Det finns ett brett utbud av olika arenor för att njuta av din natt ute i Ayia Napa, oavsett vad din musik smakar eller feststil, hittar du barer och klubbkvällar som passar så gott som alla. Oavsett om du vill ha en stor natt, en lugn natt, en romantisk natt eller en riktigt galen natt, har Ayia Napa all den roliga, allt mest spännande du kan önska.

Kommentera

Leave a reply