backpacker ryggsäck vattentålig

Välj backpacker ryggsäck med omsorg!

Oavsett om det är en kortare tur på en dag eller längre strapats på flera veckor så är det viktigt att välja backpacker ryggsäck med omsorg. Allt för många nybörjare känner bara ryggsäcken lite snabbt och avgör vilken man ska köpa genom att titta på prislappen. Kanske spar man pengar – men köpet kan snabbt visa sig vara mindre genomtänkt.

Ryggsäck Med vikt

Att prova en backpacker ryggsäck utan vikt är att som att titta på en strumpa och gissa om den passar. Alla kan bära en tom ryggsäck men det är när den fylls som den formas och skapar ojämnheter och obalans. Köper du den online så testa den direkt när du får hem den så du har möjlighet att skicka tillbaka den om den inte passar.

Vandra runt

Du kommer ha din backpacker ryggsäck på dig i flera timmar när du vandrar på fjällen, i skogen eller i stadsmiljön. Därmed bör du även prova den under lite längre tid innan du bestämmer dig. I med tyngder och ha den på dig 10-20 minuter minst. Gå i trappor, laga mat och gör vardagliga saker för att skapa lite olika vinklar och utmaningar. Har du ont i axlarna efter 10 minuter – hur tror du då att det känns efter 3 timmar?

Volym och Fickor

Det många nybörjare fokuserar på är volym och fickor. Det är klart att man ska titta på detta men först är det passformen och känslan (se ovan).

Med volym menas hur många liter den rymmer. Ska man då utgå från hur mycket man vill ha med sig? Både ja och nej. Har du en stor väska så kommer du att fylla den, har du en liten väska kommer du också att fylla den. Det gäller därmed att ha en väska som kan fyllas lagom och som då väger acceptabelt och har en bra passform.

Alla ryggsäckar har en rad olika fickor. En del har även en liten midjeväska som sitter på midjebältet. I annat fall kan det ofta eftermonteras. Kontrollera vilka fickor du når lätt när du har ryggsäcken på dig. Att behöva ta av sig den bara för att komma åt vattenflaskan är inte speciellt smidigt.

Priset

Titta på vilken väska du behöver och snåla inte på priset. Då är det bättre att jämföra flygbiljetter, hotell eller annat på resan och spara in lite pengar. Utrustning är det sista man bör spara på.

Backpacker ryggsäck med stil – ryggsäck med hjul 2021

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för väskan.com

Nu när fler och fler blir digitala nomader och lever i ett digitalt samhälle så bör ryggsäcken även ha ett skydd för datorn och fack för teknikprylar, samtidigt som den ska vara flexibel och kunna gå transportera på flera olika sätt. Att hitta en ryggsäck med hjul var inte det lättaste, speciellt inte om den även ska vara anpassade för måtten i kabinen på flygplan.

En av de absolut bästa backpacker ryggsäckarna inom detta segmentet kommer från Victorinox

backpacker ryggsack Victorinox

För mer detaljer om Victorinox, samt se hela utbudet av ryggsäckar klicka på se pris ovan

Hugo Boss Backpacking ryggsäck

hugo boss backpacking ryggsäckBackpacking ryggsäck från Hugo Boss designad i mjukt italienskt läder med kornig buffel prägling. Väskan är designad med kontrasterande läderklädsel. Funktionella funktioner inkluderar en tvåvägs topp zip, bärbar-datorficka, avtagbar hängtagg och justerbara axelremmar. Använd den för att packa upp vardagliga väsentligheter i nyskapande HUGO-stil.

Material: 100% Cow skin, Foder: 100% Polyester, Facing: 100% Polyamid

Stor rabatt just nu!

Innehållsförteckning

Leave a reply